Vodou rozpustný papier Aquasol

    Dostupnosť: Skladom

    243,46 € s DPH
    202,88 € bez DPH

    Je vyrobený zo sodnej soli karboxymetyl, celulózy a drevnej buničiny, ktorá sa rýchlo a úplne rozpúšťa vo väčšine kvapalín vrátane vody. Môže byť použitý na prehrievanie argónu alebo héliových plynov počas zvárania volfrámového inertného plynu (TIG) oceľových alebo hliníkových rúrok. Ekologické a netoxické. 

    More details

    Výrobca:

    Vodou rozpustný papier Aquasol

    Vodou rozpustný papier Aquasol

    Je vyrobený zo sodnej soli karboxymetyl, celulózy a drevnej buničiny, ktorá sa rýchlo a úplne rozpúšťa vo väčšine kvapalín vrátane vody. Môže byť použitý na prehrievanie argónu alebo héliových plynov počas zvárania volfrámového inertného plynu (TIG) oceľových alebo hliníkových rúrok. Ekologické a netoxické. 

    Vodou rozpustný papier Aquasol poskytuje vynikajúcu bariéru používanú na zadržiavanie vzácnych plynov, ako je argón a hélium, v zóne zvaru počas zvárania TIG rúr z nehrdzavejúcej ocele a hliníka.

    Preplachovacia plynová bariéra s nízkou priepustnosťou pre vzduch pre akýkoľvek priemer potrubia

    • Vytvára vynikajúcu bariéru pre zadržiavanie vzácneho plynu
    • Jednoduchá a rýchla konštrukcia, ktorú je možné prispôsobiť rôznym plánom a veľkostiam potrubí
    • Šetrí peniaze na spotrebe plynu, pretože papier možno umiestniť v tesnej blízkosti zvarovej zóny, čím sa spotrebuje menej inertného plynu na vytlačenie kyslíka v čistiacej komore
    • Ľahko sa pripevňuje k vnútornej stene potrubia pomocou pásky Aquasol rozpustnej vo vode, čím vytvára vzduchotesné tesnenie

    Mohlo by vás zaujímať

    TOP